Samsung România anunță azi că Mihai Tamaș a preluat conducerea diviziei Enterprise Business Division, la începutul acestei luni. Poziția era ocupată de Sorin Manea, fostul șef al diviziei Telecom, care părăsește astfel compania după 6 ani. Tamaș a fost anterior Head of Sales în cadrul aceleiași divizii.

Mihai Tamas - Head of Enterprise Business Division
Mihai Tamas – Head of Enterprise Business Division

Provoarea pentru noul șef al diviziei este dezvoltarea afacerilor B2B, o zonă concurențială, unde Samsung a făcut pași importanți în ultimii ani.

Tamaș s-a alăturat echipei Samsung Electronics România în iulie 2014, în funcția de Head of Sales Enterprise Business Division, și a contribuit la creșterea business-ul local de B2B prin dezvoltarea de parteneriate strategice la nivelul întregii țări.

Mihai Tamaș are o experiență de 13 ani în domeniul tehnologiei. Și-a început cariera ca analist IT pe segmentul de business, fiind apoi consultant pe segmentul telecom în cadrul Vodafone România și Kintex Solutii Informatice. Următorii cinci ani și jumătate i-a petrecut în cadrul IBM, inițial ca software brand manager pe piețele din România și Republica Moldova, apoi ca software sales leader pe Europa Centrală și de Est.

Sorin Manea s-a alăturat echipei Samsung România la începutul anului 2009, când a preluat conducerea diviziei de telecom. La începutul anului trecut, Sorin Manea a acceptat provocarea de a deveni Head of Enterprise Business Division și de a conduce divizia business a Samsung în România.
“Ne bucurăm că l-am avut coleg și îi dorim mult success în carieră”, spun oficialii companiei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!