RCS RDS dau pentru prima oară dovadă de imaginație (update: Papaya Advertising) și își fac o campanie amuzantă, fantastică, pe tema prețurilor mici practicate. Au inventat o țară foarte bogată, Belgravistan, care refuză serviciile companiei pentru că sunt prea ieftine. Zeci de idioți preiau știrea copy+paste și probabil s-au și indignat… Cum este posibil, domnule!?!
Din păcate, RCS n-au descoperit încă țara vecină, Fabulistan, în care un operator a fost interzis pentru că nu oferea serviciile promise în contract și își ignora clienții.

Oficialii din Belgravistan (Bogat Bogatov dă o declarație în clip) par că vorbesc limba bulgară. O fi o legătură sau doar coincidență?

Textul este amuzant, absolut nerealist, dar totuși mulți au crezut situația reală 🙂

Belgravistan a devenit republică independentă în 1996 și în prezent este țara cu cea mai bogată populație din lume. Zăcămintele imense de petrol, gaze naturale și diamante recent descoperite, precum și numărul relativ mic al populației au făcut ca belgravii să devină cei mai bogați oameni de pe planetă. Practic nu există cetățean al Republicii Belgravistan să nu dețină câteva puțuri de petrol și gaze și o mină de diamante. Și foarte mulți bani.
Multe companii vestice au intrat în acest El Dorado al estului. Condițiile de pricing ale tuturor produselor importate sau vândute pe piața belgravă sunt însă strict reglementate de stat, prin așa numitele legi ale Protecției Interne – ele presupun ca orice bun, produs sau serviciu, să aibă cel mai mare preț din lume, în orice moment. Dacă se dovedește că același produs sau serviciu se vinde în altă parte a lumii la un preț superior, prețul acestuia crește imediat în piața belgravă până la un nivel la care nu poate fi concurat. Însă această masură nu a fost luată vreodată, pentru că nu a fost cazul. Totuși, pentru a preveni o situație de genul acesta, legea prevede că la fiecare trimestru prețurile să se tripleze.

Culmea e că i-au făcut și site 🙂