Cosmote a lansat azi cartela MTV Mobile şi extraopţiunea MTV Mobile- ofertă pentru tineri. Pe lângă beneficiile de voce şi date, noul produs oferă şi acces gratuit la aplicaţia MTV Under The Thumb – pentru utilizatorii de Android şi iOS – un portal ce conţine cele mai renumite show-uri MTV, cu peste 300 de ore de conţinut video disponibile.
Cosmote MTV

Cartela MTV Mobile va fi disponibilă în toate punctele de vânzare prepaid ale Cosmote şi va fi oferită gratuit la orice reîncărcare de minim 5 euro, care va face posibilă activarea cartelei. Utilizatorii au la dispoziţie extraopţiunea MTV Mobile care, pentru 5,5 euro/lună, permite accesul la oferta promoţională care conţine: minute/SMS-uri nelimitate în comunitatea MTV Mobile (inclusiv utilizatorii Frog), 150 minute naţionale şi internaţionale/SMS-uri naţionale, 150 minute/SMS-uri în reţeaua Cosmote/minute Romtelecom, 150 MB trafic de date şi acces gratuit la aplicaţia MTV Under The Thumb.

Aplicaţia este disponibilă gratuit pentru descărcare pentru utilizatorii iOS şi Android şi oferă acces, prin intermediul unui smartphone, la cele mai populare show-uri MTV la cerere, vizionări şi chat în grup, funcţia de control de la distanţă, ştirile MTV etc.

Update: citește review Huawei P20 Pro ->>

Clienţii pot accesa aplicaţia prin intermediul traficului de date disponibil în pachet sau printr-o conexiune Wi-Fi. Mai mult, pentru a spori beneficiile incluse în extraopţiune, clienţii se pot bucura de 2 add on-uri, fiecare disponibil pentru o taxă de activare de 0,5 euro: On-top MTV 500, care oferă 500 minute/SMS-uri în reţeaua Cosmote/minute Romtelecom, respectiv On-top MTV 200, care oferă 200 MB trafic de date suplimentar.

Posesorii Cartelei MTV Mobile powered by Cosmote au acces la toate metodele şi valorile de reîncărcare disponibile pentru utilizatorii prepaid Cosmote.