Cosmote avea de anul trecut o ofertă cu trafic de date gratuit în Whatsapp, pentru utiliatorii cartelei prepaid. Acum au venit cu o ofertă nouă, modificând extraopțiunile. Nu știu dacă cele vechi mai rămân valabile. Acum sunt patru extra-opţiuni (pentru utilizatorii cartelei Cosmote şi Vibe, nu e menționat Frog), iar doar trei din patru extraopțiuni includ trafic Whatsapp.cosmote whatsapp

Cea mai ieftină opțiune, Play Free S, este de 5 euro și nu include Whatsapp. Are 3000 de minute în rețea, 3000 de minute Romtelecom, SMS-uri nelimitate în rețea, 120 de minute naționale și 50 de MB de date mobile.

Urmează Play Free M este de 6 euro și pentru un euro aduce 175 de minute naționale în loc de 120, 300 de MB de date în loc de 50 și acces la Whatsapp.

Play Free L este de 8 euro și are minute nelimitate în rețea sau Romtelecom, 200 de minute naționale, 500 MB de date, plus trafic în Whatsapp.

Play Free XL costă 10 euro, dar nu are în plus decât un pic de net, respectiv 800MB în loc de cei 500 de la L.

în perioada 27 februarie – 10 martie, clienţii îşi pot spori beneficiile din extraopţiunile Play Free S – Play Free XL cu un bonus: add-on-ul Share. Oferă gratuit 125 de minune naționale.