Cosmote a anunțat azi că utilizatorii care fac vacanța ân țările membre UE vor beneficia de la 1 iulie de tarife de roaming mai reduse. Conform reglementărilor utilizatorii vor plăti cu 21% mai puțin pentru apelurile inițiate în cadrul țărilor din UE, costul ajungând la 0,23 euro/minut, și mai puțin cu 28% pentru apelurile primite în aceeași regiune, costul reducându-se până la 0,06 euro/minut.
Tariful de roaming pentru SMS-urile trimise va fi mai mic cu 25%, respectiv de 0,07 euro/SMS (TVA inclus), iar prețul pentru traficul de date consumat se va reduce cu 55%, la 0,24 euro/MB.

Abonații Cosmote pot apela la extraopțiunea Travel & Surf, cu tarife speciale pentru traficul de date consumat în țările Uniunii Europene, Spațiul Economic European (Lichtenstein, Islanda și Norvegia) și Elveția.

Astfel, clienții pot alege Travel & Surf Daily S, ce oferă 10 MB pentru un cost de 2,48 Euro (TVA inclus), Travel & Surf Daily M, ce oferă 50 MB pentru 6,2 Euro (TVA inclus), amândouă cu 1 zi perioadă de valabilitate, sau Travel & Surf Weekly, cu 300 MB pentru 24,8 Euro (TVA inclus).

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!