Cosmote oferă gratuit accesul la aplicația Whatsapp tuturor clienților – abonați sau prepaid – care activează opțiuni de date mobile în următoarea perioadă. Whatsapp, o aplicație care permite schimbul de mesaje text și fotografii, a devenit tot mai populară în România în detrimentul altor soluții de comunicare online. Dacă nu doriți să activați alte opțiuni, puteți obține acces nelimitat la Whatsapp cu extraopțiunea dedicată, pentru 1,5 euro pe lună.

whatsapp

Abonaţii care activează unul dintre noile planuri tarifare din portfoliul Cosmote Free sau orice extraopțiune Connect Mobile Free sau Connect Mobile+ vor beneficia automat de trafic nelimitat în aplicaţia WhatsApp, pe durata ofertei promoționale de Crăciun (pînă pe 15 ianuarie).

(wow) Unboxing Huawei P20 pro + video ->>>

Utilizatorii serviciilor prepaid care activează în perioada promoțională extraopțiunea Super Unlimited, Travel Pack, Premium, Smartphone 12 sau Smartphone 15 vor beneficia automat de trafic netaxat în cadrul WhatsApp.

Extraopțiunea de sine stătătoare WhatsApp este recurentă, iar pentru 1,5 euro credit/lună oferă trafic nelimitat în cadrul aplicației WhatsApp.