Digi Mobil lansează oferta prepaid, cu opţiuni care pleacă de la doar 2 euro. Operatorul mobil deținut de RCS & RDS are șase opţiuni cu preţuri între 2 euro (fără TVA) şi 4 euro (fără TVA), prin intermediul cărora utilizatorii beneficiază de minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, sute de minute naţionale şi trafic de date de până la 4 GB în reţeaua 3G.

optiuni digi mobil prepaid

Avantajele cartelelor preplătite Digi sunt: valabilitatea de până la 3 luni a opțiunilor și posibilitatea de activare simultană a 2 opțiuni, în orice combinație, în orice moment pe perioada de valabilitate a creditului.

Noua cartelă SIM include un credit iniţial de 2 euro (fără TVA) cu ajutorul căruia utilizatorii pot activa opțiuni de 2, 3 şi 4 euro (fără TVA) care le aduc acestora un pachet complet de servicii de comunicaţii. În funcţie de opţiunea aleasă, utilizatorii au disponibile pachete de beneficii compuse din minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, sute de minute naţionale, până la 4 GB trafic de date în reţeaua proprie la viteze 3G de până la 21,6 Mbps şi 100 MB pentru date mobile în roaming naţional.

Sunt două opțiuni care pot fi activate oricând cu câte 2 euro (fără TVA):
– opţiunea Hipsterova, cu un credit valabil o lună – include minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, 150 de minute naţionale, 1 GB trafic de date şi 100 MB pentru date mobile în roaming naţional.
– opţiunea Diva, cu valabilitate 3 luni – include 200 de minute în toate rețelele naționale, SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi, 2 GB trafic de date, 100 MB pentru date mobile în roaming naţional

Cu 3 euro (fără TVA), consumatorii pot opta oricând pentru:
– opţiunea Bogatinov, cu valabilitate o lună, conținând minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, 250 de minute naţionale şi internet mobil 2 GB.
– opţiunea Deluxovici, cu valabilitate 3 luni, include 350 de minute în toate reţelele naţionale, SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, 3 GB internet mobil şi 100 MB în roaming naţional.

La 4 euro (fără TVA) oferă:
– opţiunea Dinerovich, cu valabilitate o lună, incluzând minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, 400 de minute în reţelele naţionale, 3 GB trafic de date şi 100 MB pentru date mobile în roaming national.
– opţiunea Bashtanov, cu valabilitate 3 luni, conținând 450 de minute disponibile în toate reţelele naţionale, SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi, 4GB trafic de date în Digi Mobil şi 100 MB în roaming naţional.

Opțiunea Extranet 1GB, de 1 euro (fără TVA) cu 1GB de internet mobil și valabilitate o lună, poate completa oricare dintre opțiunile menționate anterior.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!