Vodafone România a anunțat azi numirea lui Cătălin Buliga în funcția de Technology Director, începând din 1 mai 2016. Vine din UPC, unde a fost CTO al UPC România și Ungaria. Din 2015 este în grupul Vodafone.

Catalin Buliga

Cătălin Buliga era deja Head of Fixed Access Network în cadrul companiei, din septembrie 2015. El va face parte și din echipa executivă de management, începând din aceeași dată.

Cătălin Buliga este un profesionist telecom cu o bogată experiență și revine la Vodafone România, unde a ocupat poziții de conducere în zonă de tehnologie timp de 10 ani, până în 2008. Ulterior, a deținut funcții de conducere în cadrul UPC timp de șapte ani, incluzând rolul de CTO al UPC România și UPC Ungaria. Cătălin Buliga a absolvit Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași, în 1995.

El îl înlocuiește pe Giovanni Chiarelli, care va fi promovat în rolul de Technology Director, Vodafone Spania, începând din 1 mai. Giovanni Chiarelli s-a alăturat Vodafone România în iulie 2012 și a fost determinant în dezvoltarea și lansarea Supernet 4G, care apoi a fost certificata de două ori consecutiv “Best în Test” pentru voce și date de către P3 Communications.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!