Nu am datele finale încă, o să actualizez acest text. Duminică, între 00:00 și 14:00, s-a înregistrat o creștere de 38% față de același interval al zilei de 7 februarie, în weekend-ul anterior. În intervalul 00:00-14:00, regiunea București-Ilfov a înregistrat creșteri de consum de trafic de date de peste 30%, comparativ cu același interval orar, înregistrat duminică trecută.

Testul făcut de mine acasă a ieșit destul de bine :-)
Testul făcut de mine acasă a ieșit destul de bine 🙂

Județele aflate în top sunt: București, Prahova și Constanța. Județul Prahova continuă să înregistreze creșterile cele mai mari, respectiv de 58% față de același interval orar din weekend-ul anterior. În ziua de duminică, intervalul orar în care s-a înregistrat cea mai mare creștere a traficului de date este 13:00 – 14:00.

Sâmbătă, față de weekend-ul precedent, traficul de date generat în rețeaua Vodafone a înregistrat o creștere de 37%, cu un record la ora 20:50, când a fost înregistrat cel mai mare număr de utilizatori activi. În privința tipului de utilizare a traficului de date, predomină conținutul video, urmat de site-urile de socializare și browsing.

Sâmbătă, traficul de date în rețeaua Vodafone avea un plus de 35% în intervalul 10:00 – 16:00, comparativ cu data de 6 februarie 2016. Printre județele care au înregistrat cele mai mari creșteri ale traficului de date, se numărau București (Ilfov), Prahova și Constanța – cu variații cuprinse între 23% și 55%. Județul Prahova se distinge cu o creștere procentuala record, respectiv de 55% față de același interval orar din weekend-ul anterior.

Vodafone a semnalat un trafic de date considerabil încă de la orele 00:00, cu o creștere înregistrată între 00:00 și 10:00 de aproximativ 25% față de același interval orar din weekend-ul anterior (6-7 februarie).

În același timp nu s-a înregistrat o creștere a apelurilor în call-center, spun oficialii Vodafone România.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!