Nu am datele finale încă, o să actualizez acest text. Duminică, între 00:00 și 14:00, s-a înregistrat o creștere de 38% față de același interval al zilei de 7 februarie, în weekend-ul anterior. În intervalul 00:00-14:00, regiunea București-Ilfov a înregistrat creșteri de consum de trafic de date de peste 30%, comparativ cu același interval orar, înregistrat duminică trecută.

Testul făcut de mine acasă a ieșit destul de bine :-)
Testul făcut de mine acasă a ieșit destul de bine 🙂

Județele aflate în top sunt: București, Prahova și Constanța. Județul Prahova continuă să înregistreze creșterile cele mai mari, respectiv de 58% față de același interval orar din weekend-ul anterior. În ziua de duminică, intervalul orar în care s-a înregistrat cea mai mare creștere a traficului de date este 13:00 – 14:00.

Sâmbătă, față de weekend-ul precedent, traficul de date generat în rețeaua Vodafone a înregistrat o creștere de 37%, cu un record la ora 20:50, când a fost înregistrat cel mai mare număr de utilizatori activi. În privința tipului de utilizare a traficului de date, predomină conținutul video, urmat de site-urile de socializare și browsing.

Sâmbătă, traficul de date în rețeaua Vodafone avea un plus de 35% în intervalul 10:00 – 16:00, comparativ cu data de 6 februarie 2016. Printre județele care au înregistrat cele mai mari creșteri ale traficului de date, se numărau București (Ilfov), Prahova și Constanța – cu variații cuprinse între 23% și 55%. Județul Prahova se distinge cu o creștere procentuala record, respectiv de 55% față de același interval orar din weekend-ul anterior.

Vodafone a semnalat un trafic de date considerabil încă de la orele 00:00, cu o creștere înregistrată între 00:00 și 10:00 de aproximativ 25% față de același interval orar din weekend-ul anterior (6-7 februarie).

În același timp nu s-a înregistrat o creștere a apelurilor în call-center, spun oficialii Vodafone România.