HBO Go, serviciul care permite vizionarea serialelor și a filmelor pe tablete, smartphone-uri sau pe laptop, este disponibil și la UPC. După o perioadă lungă în care era activ doar la Romtelecom/Dolce, serviciul HBO Go face un pas mai departe. Cred că este de încercat, HBO fiind totuși una din cele mai bune surse de conținut. Doar că nu am timp să mă uit la orele la care difuzează ei filme. Așa că versiunea on-demand este perfectă.

hbo go

HBO Go include peste 1.500 de ore de conţinut video. Oficialii UPC spun că 65% din utilizatorii de internet din România accesează lumea online pentru video streaming.

HBO Go permite acces la seriale precum „Rămâi cu mine”, „Urzeala Tronurilor”, „Imperiul din Atlantic City”, acum pe toate dispozitivele şi oriunde s-ar afla. Aceste titluri se adaugă unei colecţii deja bogate de peste 19.000 de ore de filme şi seriale disponibile lunar pe cele 27 de canale de filme incluse în oferta TV a UPC.

Unboxing Note 10+ Apasă play:

Clienții UPC se pot bucura de cea mai bună experienţă HBO GO datorită internetului Fiber Power cu viteze de până la 200 Mbps. Primii 300 de clienţi care se vor abona la MAXPAK şi HBO GO vor beneficia de 3 luni cadou. Experienţa de vizionare este disponibilă şi în afara casei, prin orice conexiune de internet, abonaţii putându-se bucura de conţinutul de pe platformă oriunde şi oricând.

Opţiunea HBO GO este disponibilă pentru clienţii UPC care au deja extraopţiunea MAXPAK, la preţul de 10 lei lunar. Clienţii UPC care nu sunt abonaţi MAXPAK pot beneficia de HBO GO în cadrul noii opţiuni MAXPAK + HBO GO, la preţul de 30 de lei lunar.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!