Habar n-aveam că, în numai 9,9 de euro lunar, poți să ai un pachet de servicii de telefonie fixă care să includă minute în rețele fixe și mobile, la care se pot adăuga tot la un preț decent serviciile de date. Toate acestea cu angajament privind calitatea serviciilor (SLA – service level agreement).
Am descoperit oferta plimbându-mă pe site-ul pentru companii.

Reamintesc că este un abonament business, așa că nu vă grăbiți să faceți comparația cu cel mai ieftine oferte consumer – nu ține, vorbim de disponibilitate, seriozitate (prioritate la apel in call center), plus servicii suplimentare (suportul tehnic la nivel business).

Pachetul citat mai sus oferă acces la 100 de minute în rețele fixe sau in reteaua Cosmote. După terminarea acestor minute, tariful pentru o convorbire pe Romtelecom sau Cosmote este la același preț de 2,5 eurocenți pe minut. Ulterior poți alege alte opțiuni de care ai nevoie. Cu abonamentul de 9,9 euro pe lună primesti gratuit multifuncţionala Epson BX600, dacă semnezi un contract pe o perioadă de doi ani. De asemenea, semnând un contract pe trei ani, primelti super-echipamentul Xerox Phaser 3200 la doar 50 de euro plus TVA.

(wow) Unboxing Huawei P20 pro + video ->>>

Mai sunt si alte pachete de genul acestuia, unele includ convorbiri nelimitate în rețeaua Romtelecom și Cosmote, pînă la 1.500 de minute în alte rețele fixe, locale sau internaționale, dar și 500 de minute în alte rețele mobile din România. Sunt practic suficiente pentru o companie medie, iar costul este chiar ok. Puteți intra pe site să vă convingeti singuri.

Serviciul de voce poate fi combinat cu servicii de date de la Clicknet. Sunt disponibile trei oferte de abonamente de date, de la 5,9 euro pe luna (6Mbps). Deci ai putea cu 16 euro pe lună să ai servicii complete de comunicatii pentru companie. Noile abonamente includ și licență Norton Antivirus pentru 1 an de zile.

În plus, doritorii pot descoperi și alte servicii. De exemplu, back-up şi recuperare a datelor, bazat pe infrastructura Cyberhost, protejează datele critice ale clienţilor în caz de dezastre naturale, erori umane, atacuri de viruşi sau chiar defecţiuni ale echipamentelor.

Serviciul de back-up şi recuperare a datelor oferă clienţilor posibilitatea de a realiza în mod automat şi/sau manual copii de siguranţă pe echipamentele puse la dispoziţie de Romtelecom, în condiţii de maximă securitate, pentru datele critice, precum şi recuperarea rapidă a acestora în caz de necesitate. Datele fiecărui client sunt copiate în mod criptat, astfel încat acesta este singurul care are acces la ele.

Clientul primeşte serviciul de back-up şi recuperare a datelor dacă se abonează fie la Clicknet Plus, respectiv Extra. Spaţiul de stocare asigurat este de 1 GB, respectiv 5 GB, accesarea implicând instalarea unui program pe calculator sau laptop.

(P) Acest articol este promovat de Romtelecom.