Digi Mobil are o ofertă specială în aprilie, oferind celor care fac un abonament Avantaj 5 un telefon Allview E3 Living gratuit. De asemenea, noii abonați au acces la 30GB de date mobile în rețeaua 4G, conform unui anunț mai vechi.

 

00_E3_Living

RCS & RDS numește această campanie ca fiind “de Paşte”, dar ea este de la 1 la 30 aprilie 2016. Oferta de sărbători este disponibilă clienţilor companiei abonaţi la unul dintre serviciile fixe Digi Net sau Digi TV, iar clienții noi nu beneficiază de gratuite. Vor putea achiziţiona acest pachet cu 220 lei (TVA inclus).

Abonamentul Avantaj 5 costă 5 euro (TVA inclus) și include 500 minute naţionale şi internaţionale, 100 SMS-uri în reţeaua Digi Mobil, trafic lunar de date mobile de până la 5 GB în reţeaua 3G şi de până la 30 GB pe lună la viteză maximă în reţeaua 4G.

Allview E3 Living oferit gratuit clienților existenți la contractarea pachetului Avantaj 5 dispune de un display IPS de 4,5 inch (960x540px), procesor quad-core la 1GHz, cu Mali-T720, 1GB de RAM, 8GB de stocare, două difuzoare frontale , camere foto de 8 MP și 2MP, Android 5.1, Lollipop. Are slot de carduri microSD și o baterie de 1.900 mAh.

 

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!