Telekom a lansat azi două noi oferte pentru clienții prepaid: GigaShare și GigaWeekend. Prima ofertă este pentru paticipanții la o campanie online și acum nu vă mai puteți înscrie. Cea de-a doua este interesantă.

GigaWeekend_Telekom

Oferta Telekom GigaWeekend pentru prepaid permite utilizatorilor cartelei să primească gratuit în timpul weekend-ului 1GB trafic de date.

Clienţii Telekom care au active una dintre extraopţiunile prepaid din portofoliul curent (Extra S, Extra Voce M, Extra Date M, Extra L, Extra XL) pot solicita, în fiecare weekend, un bonus de 1GB trafic de date naţional. Acesta este valabil pe perioada weekend-ului, din momentul activării sale şi până duminica la ora 23:59, şi poate fi reactivat în weekend-urile următoare până pe 31 decembrie 2015. Viteza maximă pentru traficul de date inclus este de până la 21,6 Mbps pentru download și 5,76 Mbps pentru upload.

Bonusul poate fi activat în intervalul sâmbătă, ora 00:01 – duminică, ora 23:59, trimiţând în fiecare weekend un SMS la numărul 888 sau din aplicaţia MyAccount, fără a exista o limită a numărului de weekend-uri. Clienţii pot utiliza bonusul cât timp au activă pe cont o extraopţiune eligibilă, iar cartela este în perioada de valabilitate.

În capania GigaShare, 199 de utilizatori de cartele preplătite Telekom au primit 1 GB trafic de date pentru ei și încă 5 GB pe care să-i împartă cu 5 prieteni. Ei vor decide către care prieteni vor câte 1 GB de Internet.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!