Vodafone a lansat azi campania de Crăciun pentru abonați, Primește și Dăruiește. Cei care încheie un nou contract sau își reînnoiesc abonamentul pe 2 ani pot alege unul dintre noile abonamente MEGA și primesc cadouri – minute/SMS naționale sau Internet pe mobil sau minute fix naționale/ internaționale sau minute/SMS în rețea. Sunt și niște telefoane la ofertă.
Primeste si Daruieste - Vodafone

Telefoane Vodafone

Vodafone Smart e disponibil la prețul de 0 euro, împreună cu abonamentul MEGA 8 + 250 MB , iar Samsung Galaxy Gio este disponibil la prețul de19 euro (TVA inclus), împreună cu abonamentul MEGA 8 + 500 MB.

Vodafone 555 Blue, la preț de 9 euro împreună cu abonamentul MEGA 8, este un telefon conceput pentru a fi folosit cu ușurință pe Facebook.

Vodafone 351, împreună cu abonamentul MEGA 6, este la 0 euro.

Telefoane mobile

Samsung Galaxy Y, disponibil la prețul de 9 euro, împreună cu pachetul MEGA 8 + 250 MB (variante de culori: negru-gri, alb și roz) sau HTC Explorer, disponibil la prețul de 19 euro (TVA inclus), împreună cu pachetul MEGA 8 + 500 MB (variante de culori: albastru și negru).

LG Optimus Sol, un smartphone cu performanțe excelente: ecran Ultra-AMOLED de 3.8 inch, procesor rapid de 1 GHz și cameră foto de 5 Mp – este disponibil la prețul de 49 euro (TVA inclus), împreună cu pachetul MEGA 11 + 500 MB.

Nokia 100 sau respectiv Motorola WX306, telefon mobil clasic cu o cameră foto de 2 Mp, tehnologie 3G, sunt disponibile la prețul de 0 euro, împreună cu abonamentul MEGA 8.

Nokia C1-01, la preț de 4 euro împreună cu abonamentul MEGA 8.

Samsung E2600, la preț de 9 euro împreună cu abonamentul MEGA 8. Samsung E2600, nou intrat în portofoliul Vodafone, este un telefon tip slider elegant, cu un ecran de 2.4 inch, cameră foto de 2 Mp și posibilitatea de a fi la curent cu notificările de pe Facebook sau Twitter.

Samsung Star II, la preț de 19 euro împreună cu abonamentul MEGA 8, este un telefon cu touchscreen, cu ecran de 3 inch și cameră foto de 3 Mp, care permite o experiență completă de navigare pe internet (email, chat sau rețele sociale).

Nokia C5 este disponibil în noua ofertă la un preț special de 69 euro împreună cu pachetul MEGA 8. Nokia C5-5Mp este un telefon clasic cu platformă Symbian, cu o performanță cameră foto de 5 Mp și navigație GPS gratuită, la pachet cu hărțile Nokia.

Abonamente Mega

Noul abonament Vodafone Mega Internațional se adresează celor care comunică constant , atât în țara cât și în străinătate, și oferă 600 minute/SMS în rețea, 100 minute/SMS naționale, 200 minute naționale/internaționale în rețele fixe, 100MB internet pe mobil la prețul de 10 euro, TVA inclus.

Noul abonament Vodafone MEGA 90 se adresează clienților cu nevoi extinse de comunicare și oferă convorbiri nelimitate în rețea (minute/SMS), plus1000 minute/SMS naționale, 100 min internaționale fix & mobil, 100 minute în roaming și 1GB trafic internet pe mobil. Prețul abonamentului MEGA 90 este 90 euro, TVA inclus.