Orange anunță noua ofertă pentru abonați, cei care aleg să facă acum abonamente noi: internet 4G nelimitat timp de 3 luni, telefoane sau tablete 4G de la 0 euro şi reduceri la accesorii pentru oricare al doilea abonament de voce sau de internet.

Orange Neva 80
Orange Neva 80

Până pe 14 iunie, clienții Orange primesc internet 4G nelimitat timp de 3 luni la alegere, un smartphone sau o tabletă şi o reducere de 30% la accesorii la oricare al doilea abonament Orange Me sau Orange Net ales pe 24 de luni.

Dacă aleg cel mai mic abonament, Orange Me 8, abonații pot achiziționa cu 0 euro prin buy-back telefonul Orange Dive 30, cu procesor quad-core la 1GHz, ecran de 4 inch și cameră principală de 5 megapixeli.

Dacă aleg abonamentul Orange Me 30, clienții primesc cel mai performant dispozitiv sub brandul operatorului, Orange Neva 80 (foto, detalii) , compatibil 4G+ la viteze de până la 300 Mbps, apel 4G și apel Wi-Fi (în curând) , cu procesor Qualcomm Snapdragon 617 octa-core, ecran full HD de 5,2 inch, cameră principală de 13 MP și cameră frontală de 5 MP.

Noile variante ale abonamentelor Orange Me și Orange Net includ acum mai mult trafic de internet, acces nelimitat la o selecţie de 18 canale TV româneşti pe dispozitivele mobile şi trafic nelimitat în platforma Orange TV Go, iar începând de la Orange Me 20 şi Orange Net 15, clienții vor avea și un pachet anual de minute și trafic de internet pe care le pot folosi în roaming.

Cei care aleg ca al doilea abonament să fie unul de televiziune prin satelit vor primi beneficii suplimentare: 50% reducere la abonamentul Family HD, pentru care vor plăti 6,5 euro/lună pe toată perioada de utilizare, cu echipamentul HD inclus in pachet. Abonamentul Family HD oferă acces la 103 canale TV românești și internaționale, dintre care 39 sunt în format HD, iar 74 pot fi urmărite prin Orange TV Go.