Orange a anunțat azi o nouă serie de oferte pentru utilizatorii PrePay, cu patru opțiuni care includ mai mult trafic de internet. Utilizatorii cartelelor au variante de 5, 6, 8 și 10 euro, putând alege oricând ce resurse doresc să utilizeze – minute sau date.
Orange PrePay 2016

Clienții Orange PrePay au posibilitatea de a reporta resursele de date neconsumate într-o lună, pentru a fi utilizate în luna următoare. Reportarea se poate realiza prin activarea unei opțiuni direct de către utilizatori, fără acțiuni suplimentare sau costuri adiționale.

Activarea opțiunii se poate face prin Self Care -*100#, prin Contul meu Orange, SMS, prin apel la Relații Clienți sau pe site.

Pentru opțiunile PrePay de 5, 6, 8 și 10 euro, traficul de date a fost dublat, iar opțiunea de 5 euro oferă, începând din această lună, mai multe minute naționale. La 5 euro ai minute nelimitate în rețea, 500 de minute naționale, 500MB de date. La 6 euro ai 1GB de date mobile, iar opțiunea de 8 ai 1000 de minute sau 2GB. În fine, la cea de 10 euro ai 1000 de minute naționale și 3GB de date mobile la viteze 4G.