Orange a anunțat azi o nouă serie de oferte pentru utilizatorii PrePay, cu patru opțiuni care includ mai mult trafic de internet. Utilizatorii cartelelor au variante de 5, 6, 8 și 10 euro, putând alege oricând ce resurse doresc să utilizeze – minute sau date.
Orange PrePay  2016

Clienții Orange PrePay au posibilitatea de a reporta resursele de date neconsumate într-o lună, pentru a fi utilizate în luna următoare. Reportarea se poate realiza prin activarea unei opțiuni direct de către utilizatori, fără acțiuni suplimentare sau costuri adiționale.

Activarea opțiunii se poate face prin Self Care -*100#, prin Contul meu Orange, SMS, prin apel la Relații Clienți sau pe site.

Pentru opțiunile PrePay de 5, 6, 8 și 10 euro, traficul de date a fost dublat, iar opțiunea de 5 euro oferă, începând din această lună, mai multe minute naționale. La 5 euro ai minute nelimitate în rețea, 500 de minute naționale, 500MB de date. La 6 euro ai 1GB de date mobile, iar opțiunea de 8 ai 1000 de minute sau 2GB. În fine, la cea de 10 euro ai 1000 de minute naționale și 3GB de date mobile la viteze 4G.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!