Cei de la Orange au realizat un studiu pe 5.000 de clienți, cu ajutorul firmei de cercetare Millward Brown România, concluzia fiind că oamenii sunt mulțumiți de rețeaua 4G. Mai precis 97% dintre utilizatori sunt mulțumiți de experiența rețelei 4G.

infografic Orange 4G

Săptămâna trecută Orange a anunţat o nouă promisiune de brand, care reflectă strategia Essentials 2020, centrată pe nevoile esenţiale ale clienților. Una dintre cele mai importante nevoi pentru utilizatorii de telefonie mobilă este să fie mereu conectaţi.

Cercetarea a fost desfășurată în perioada iunie – septembrie 2015.

  • Internetul mobil este o necesitate a vieții de zi cu zi;
  • Accesarea informațiilor în timp real a devenit obișnuință;
  • Problemele repetate de calitate la utilizarea internetui mobil pot duce la schimbarea operatorului;
  • Experiența personală este cea mai importantă;

Timp de o lună, după accesarea fiecărui tip de conținut, clienții au fost rugați să-și spună părerea despre internetul 4G oferit de Orange.

Eșantionul este reprezentativ la nivel național pentru totalitatea clienților Orange 4G, marja de eroare fiind de +/-2%. Datele au fost prelucrate și analizate de către Millward Brown România.

Orange deține în prezent cea mai extinsă rețea 4G din România care acoperă 96% din populația urbană și 70% din populația totală a țării. Noile rezultate oferite prin analizarea opiniei utilizatorilor susțin rezultatele testelor realizate prin aplicația ANCOM, ce arată că Orange a oferit în prima jumătate a anului cele mai mari viteze de download din România, atât în interiorul cât şi în exteriorul clădirilor.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!