Orange deschide cel de-al doilea smart shop din România după magazinul din Cluj, de data asta în Băneasa Shopping City. Are un design mai aerisit, sunt mai mulți specialiști și există aplicații dedicate care facilitează accesul la informații și servicii.

orange-shop_0
De asemenea, în noul Smart Shop, clienții pot testa produsele înainte de achiziție în spațiile dedicate. Dar cea mai interesantă schimbare este că, în acest magazin, clienții vor primi contractele și facturile pe e-mail.

O noutate este lipsa posterelor clasice de hârtie, comunicarea comercială bazându-se exclusiv pe mijloace digitale: sistemul de digital signage cu ecrane profesionale și Product Me, aplicația de difuzare de conținut digital pe dispozitivele mobile expuse.

O altă noutate sunt mesele interactive – ecrane tactile de 42” cu rezolutie 4K la care, cu ajutorul unui reprezentant Orange, clienții își pot crea abonamentul ideal prin selectarea serviciilor și resurselor pe care le consideră potrivite. Clienţii persoane juridice pot discuta cu reprezentanți de vânzări dedicaţi despre soluţii personalizate pentru afacerile lor.

În zona de divertisment cei mici se pot juca pe un Playstation 4 care rulează pe un smart TV de 55”.

 

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!