Grupul Orange devine sponsor global și furnizor oficial de servicii de telecomunicații pentru campionatul de fotbal UEFA Euro 2016. Operatorul promite că va dezvolta oferte exclusive prin care va oferi clienților oportunitatea de a se conecta la ceea ce este esențial pentru ei.

orange uefa euro 2016

În calitate de furnizor oficial de servicii de telecomunicații, Orange va oferi toate serviciile de comunicații fixe și wireless ale competiției. Acest lucru include responsabilitatea de a oferi transmisiunea live a meciurilor de pe cele 10 stadioane din Franța către televiziuni și fanii din întreaga lume, precum și asigurarea conectivității pentru personal, oficiali, media, arbitri și voluntari prin aproximativ 25.000 de puncte de acces și servicii mobile pe parcursul turneului.

Complicată situație, cam 800 de angajați Orange se vor ocupa de instalarea rețelelor și conectarea echipamentelor. Sunt curios dacă va funcționa totul ok. Mai multe detalii o să aflăm pe măsură ce ne apropiem de campionatul european.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!