Orange România a primit certificarea Top Employer Europe 2016, pentru mediul de lucru şi posibilităţile de dezvoltare profesională oferite angajaţilor. Certificarea este din partea unui institut independent, fiind singura din România. Este primită pentru al patrulea an consecutiv.

Studiul internațional realizat anual de Institutul Top Employers acordă recunoaștere angajatorilor de top care oferă condiții bune pentru angajați, care dezvoltă talentul la toate nivelurile organizației și care iau măsuri pentru a optimiza practicile de angajare. Studiul are la bază 9 criterii, precum strategia de management al talentelor, cultura organizațională, managementul performanței, politica de compensări și beneficii, fiecare dintre acestea fiind structurate pentru a acoperi întrebări referitoare la politici sau practici specifice: strategie, priorități, rolul top managementului, indici de performanță sau asistență prin tehnologie.

Pe lângă beneficiile disponibile în cadrul Orange România pentru dezvoltarea profesională, angajații au acces la programe pentru dezvoltarea personală. Un astfel de program este cel de wellbeing, creat în urmă cu patru ani și extins în funcție de sugestiile angajaților. Feedback-ul este pozitiv, peste 60% dintre angajați folosind programul ce include workshopuri în aer liber sau la birou, activități și instrumente pe cele trei direcții principale: sănătate fizică, sănătate emoțională și transformare personală.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!