Orange România a anunțat azi că oferă clienților posibilitatea de a realiza apeluri WiFi în zonele unde acoperirea este slabă sau semnalul rețelei este insuficient (subsolurile clădirilor, depozite și altele). Se poate apela orice contact din agendă, iar lui îi apare un apel normal, cu numărul de Orange.
Orange apel WiFi s6

Sursa: PCAdvisor

Serviciul de apel Wi-Fi este integrat și disponibil nativ pe telefoanele compatibile, fără a fi nevoie de instalarea unei aplicații dedicate. La iPhone se activează ca în poza de mai sus. La folosirea serviciului apel Wi-Fi experiența este similară cazurilor în care se utilizează rețeaua mobilă. Atunci când conexiunea Wi-Fi este înlocuită de conexiunea mobilă 4G, apelul continuă prin serviciul apel 4G fără a se întrerupe.

În prezent serviciul este disponibil fără alte costuri tuturor clienților Orange ce au activat serviciul apel 4G şi care își exprimă dorința de a testa această inovaţie, prin SMS gratuit la numărul scurt 232. De asemenea, clienții au la dispoziţie pe pagina de descriere a serviciului un chestionar deschis, pentru a trimite constant feedback-ul lor.

Atenție! Atât apelurile Wi-Fi, cât și apelurile 4G consumă din minutele disponibile în abonament, iar după terminarea acestora sunt taxate la prețul standard oferit de acesta. În plus, dacă interlocutorii folosesc în momentul apelului una cele două tehnologii, se vor putea bucura de aceleaşi beneficii ale apelului 4G şi atunci când apelează sau primesc apel prin Wi-Fi: conexiune instantanee a apelului şi calitate HD.

În acest moment, serviciul apel Wi-Fi poate fi utilizat împreună cu smartphone-urile Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 edge din oferta Orange, urmând ca portofoliul de terminale compatibile să fie extins.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!