Romtelecom atacă rivalii din zona cablu TV, RCS & RDS și UPC, cu o ofertă care include serviciile de cablu în mod gratuit, spun cei de la ZF. Din câte știu cablul TV analog este pe un trend negativ, ceilalți operatori având în ultima vreme campanii prin care doresc trecerea utilizatorilor la serviciile digitale. Oricum au fost clienți care au renunțat la cablu TV doar din cauză de preț. Eu personal nu am auzit nimic despre această campanie Romtelecom.
calbu TV

Citez din articolul ZF:

Comunicarea a fost realizată exclusiv prin agenţii de vânzări care au bătut la uşa clienţilor, prin anunţuri la mica publicitate, fluturaşe sau panouri publicitare. Informaţiile despre campania “cablu gratis” nu au fost comunicate oficial şi nu sunt menţionate nici în prezent pe pagina web a companiei.

Romtelecom oferă gratuit serviciul de cablu TV pentru clienţii noi, pentru clienţii care au deja un abonament de televiziune sau internet la Romtelecom pe care îl reînnoiesc şi clienţilor care au deja un abonament de telefonie fixă pe care îl reînnoiesc alegând un plan tarifar de peste 10 euro/lună.