Telekom a anunțat astăzi o ofertă nouă pentru abonamentele integrate, MagentaOne, care aduce reduceri de pînă la 40% la servicii mobile. Noile abonamente includ comunicare nelimitată în orice rețea națională, trafic de date național nelimitat și acces promoțional timp de 6 luni la aplicația Dolce Sport prin Telekom TV Web & Mobile.
oferte telekom
De asemenea, Telekom anunță un nou portofoliu de abonamente de date mobile pentru tablete sau modem, cu trafic de date național nelimitat, viteze 4G. Plus o ofertă unică de servicii Telekom TV, începând de la 39 lei / lună.

Cu ofertele MagentaONE, disponibile atât clienţilor noi, cât şi clienţilor existenţi care deţin servicii fixe de la Telekom, utilizatorii beneficiază promoțional de un preţ mai mic la serviciile mobile achiziționate la pachet cu serviciile fixe.

Concret, un client care alege oferta MagentaONE Talk S la 25 lei / lună (TVA inclus) va beneficia de minute naționale nelimitate și de smartphone-ul Huawei Y6 în rate de 25 lei/lună. Abonamentul de voce cu date mobile incluse Surf M achiziționat împreună cu pachetele de servicii fixe oferă pentru 47 lei / lună (TVA inclus) minute nelimitate în toate rețelele naționale, 2 GB internet mobil la viteze 4G, acces la pachetul online Dolce Sport şi Smartphone Huawei Y5 4G inclus.

Pachetele cu 3 servicii fixe oferă clienților posibilitatea să achiziționeze televizoare smart sau laptopuri în rate lunare, începând de la 67 de lei/lună. Pachetul cu Televiziune M, Internet L şi Voce fixă S este disponibil la 74 lei / lună (TVA inclus), iar cel cu Televiziune L, Internet L şi Voce fixă S la 79 lei / lună (TVA inclus).

Abonamentele Talk S, M și L dar și Complete XL și XXL oferă până la 1500 de minute internaționale incluse pentru zona 1 și zona 2, iar abonamentele Talk L, Surf L, Complete XL și XXL oferă până la 1500 minute în Roaming și până la 2 GB trafic de date în Roaming, anual.

Clienții care aleg să își porteze numărul în rețeaua Telekom Romania Mobile pot beneficia de abonamentul Surf M, pentru 59 lei / lună (TVA inclus), care include minute naționale nelimitate, trafic de date național nelimitat cu 2 GB de internet mobil la viteze 4G, acces și trafic gratuit la canalele Dolce Sport prin aplicația Telekom TV și smartphone LG Leon la 1 leu. Abonamentul Surf L, la 81 lei / lună (TVA inclus), aduce minute și SMS-uri naționale nelimitate, 3,5 GB internet mobil la viteză 4G și Smartphone Huawei P8 Lite la 99 lei.

Noile abonamente de date mobile includ trafic de date național nelimitat, viteze 4G, până la 2 GB trafic de date în roaming, anual, acces promoțional la aplicația Telekom TV Web & Mobile și oferte special create pentru familie.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!