Vodafone și MoneyGram au anunțat astăzi lansarea unui serviciu de transfer internațional de bani care le permite românilor să primească bani din străinătate, în siguranță, prin M-Pesa, din peste 125 de țări din lume.

mpesa moneygram

Clienții MoneyGram pot să trimită bani din străinătate către utilizatorii Vodafone România, instantaneu și într-un mod securizat. Abonații și utilizatorii cartelei Vodafone primesc banii în regim non-stop și pot folosi imediat banii rapid, direct de pe telefoanele lor mobile.

Utilizatorii Vodafone care au un cont M-Pesa pot retrage banii primiți în toate locațiile M-Pesa din țară sau îi pot folosi direct de pe telefonul mobil pentru a-i trimite mai departe către prieteni sau rude, pot face reîncărcări pe Cartela Vodafone, pot plăti facturi de utilități sau pot face plata către diverși comercianți.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!