Vodafone Red Express este o serie nouă de abonamente dedicate companiilor care au sub 10 angajați. Prețurile pornesc de la 10 euro, cu minute nelimitate și un pachet de date mobile de 1,5GB. Mi se pare interesantă oferta.
Structura noilor abonamente Vodafone Red Express este disponibilă în tabelul de mai jos:

Vodafone red express

Toate abonamentele din portofoliul Vodafone Red Express includ soluția SecurityPro 2.0, care oferă securitate și protecție antivirus și antimalware la nivel de rețea. Mai mult, începând cu abonamentul Red Express 35, companiile primesc în pachet și serviciul de asigurare a smartphone-ului.

Portofoliul Red Express oferă companiilor mici acces la terminale de top, la prețuri avantajoase. Printre smartphone-urile de ultima generație disponibile la prețuri promoționale se număra și Samsung Galaxy A5, cu o capacitate de 16GB și compatibilitate 4G, care poate fi achiziționat pentru 0 Euro, împreună cu abonamentul Red Express 20, în valoare de 20 Euro/luna, fără TVA. Găsiți toate detaliile la ei pe site.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!