În acest weekend (13-14 februarie), Vodafone oferă o nouă experiență de Internet gratuit, care le va permite tuturor utilizatorilor de telefonie mobilă din România, indiferent de rețeaua pe care o utilizează, să navigheze fără costuri. Compania a avut un eveniment similar în toamna anului trecut.

Vodafone weekend de net nelimitat

 

Această experiență gratuită de date, fără costuri suplimentare și limitări de viteză, este valabilă pentru toți utilizatorii serviciilor Vodafone – abonați, clienți ai Cartelei sau ai serviciilor de business. Utilizatorii care nu folosesc serviciile Vodafone România vor putea, de asemenea, să se bucure de experiență Internetului nelimitat gratuit, solicitând o cartela SIM în orice magazin Vodafone sau în rețeaua de magazine partenere Vodafone.

De aemenea, Vodafone România oferă Internet gratuit la metrou în perioada 8 februarie – 31 martie 2016. Toți utilizatorii vor putea oferi feed-back despre experiența referitoare la serviciile Vodafone România direct prin intermediul aplicației MyVodafone. Fiecare utilizator care oferă feed-back relevant primește o zi de Internet gratuit. Bonusul va fi activat în maxim 48 de ore de la completarea formularului din aplicație și va putea fi utilizat timp de 24 de ore.

Mi se pare interesant de urmărit ce se întâmplă. Eu o să vizitez Vodafone în week-end și am să vă povestesc cum merge experimentul.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!