Rețeaua de telefonie a Vodafone România a primit certificarea “Best in test” cu cel mai mare scor din Europa. Anul trecut, operatorul obținuse cel mai bun punctaj din România, dar era pe locul 3 în Europa. Astfel, îmbunătățirile făcute în ultima perioadă au fost vizibile.

Vodafone cea mai buna retea

 

Testele au fost realizate de P3 Communications, companie independentă și specializată în testarea rețelelor de telefonie și de date mobile. Comparând rezultatele obținute în teste, Vodafone obține cele mai mari scoruri și la telefonie mobilă, dar și la seriviciul de date mobile.

Campania de testare a rețelelor s-a desfășurat în 26 de orașe mari din România, inclusiv București, Iași, Cluj, Timișoara sau Constanța, precum și pe șoselele și drumurile dintre aceste orașe.  Testele au acoperit 9.000 de kilometri de drumuri în toată țara. S-au efectuat peste 10.000 apeluri în condiții de mobilitate completă și au fost consumați peste 1.000 GB trafic de date. Metodologia testării, precum și traseele și zonele fixe au fost selectate independent, de către specialiștii P3 communications, iar toți operatorii au fost notificați în același timp, în avans.

vodafone

“Ne concentrăm pe a oferi clienților cea mai bună experiență, iar acest ultim audit independent, care a generat certificatul Best în Test, confirmă faptul că utilizatorii noștri se bucură de o rețea mobilă superioară în România, disponibilă oricând contează. Ne extindem în continuare rețelele 4G și 4G+ în România și ne concentrăm pe acoperirea a tot mai multe orașe, astfel încât toți românii să se poate bucură de cea mai bună experiență de voce și date”

– a declarat Ravinder Takkar, President & CEO, Vodafone România.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!