A fost o ofertă din 2014, care s-a modificat pe parcurs. Acum, Vodafone anunță că utilizatorii cartelei prepaid – atât cei noi cât și cei existenți, pot acumula trafic de date gratuit  – de până la 10 MB/ minut, în limita a 10 GB/ lună. De data asta, oferta este și pentru utilizatorii din alte rețele de telefonie mobilă din România.

vorbesti-NET-primesti-vodafone

Clienții Vodafone și utilizatorii din alte rețele de telefonie mobilă pot primi gratuit 10MB/ minut, atunci când apelează orice număr din rețeaua Vodafone, 1 MB/ minut pentru fiecare apel primit din rețeaua Vodafone, 1 MB/minut pentru fiecare apel efectuat în orice rețea. Toți utilizatorii primesc, în plus, în momentul înscrierii în campanie, un bonus de 1 GB de datele mobile.

Utilizatorii Vodafone pot acumula maxim 10 GB/ lună de data asta, maxim 5GB/ la fiecare 15 zile. Traficul de date gratuit se poate acumula atât de către utilizatorul care inițiază apelul, cât și de cel care primește apelul, astfel:

– Dacă un client al altei rețele de telefonie mobilă apelează un utilizator aflat în rețeaua Vodafone, ambii primesc 10MB/ minut, cu condiția că fiecare să fie înregistrat în campanie. Pentru a acumula traficul de date, clientul altei rețelei de telefonie mobilă trebuie să se înregistreze, prin SMS la numărul 0722101010, direct pe site  sau în aplicația MyVodafone, prin asocierea unui număr de Cartela Vodafone pe care va primi bonusurile.

– Dacă un utilizator al Cartelei Vodafone apelează un alt număr din rețeaua Vodafone, ambii primesc 1 MB/ minut, cu condiția că fiecare să fie înregistrat în campanie. Utilizatorul Cartelei Vodafone primește tot 1MB/ minut pentru orice apel către un număr din altă rețea.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!