Vodafone Shared Services România, care deservește acum operațiunile din șase țări Europene, deschide un sediu nou în București – City Offices. Au în prezent 800 de angajați și vor crește echipa la peste 1.000 pînă la finalul acestui an.

VDR_7829

Vodafone Shared Services Romania deservește acum operațiunile din UK, Italia, Spania, Germania, Ungaria, Olanda. Se ocupă cu gestionarea și dezvoltarea de aplicații, Machine-to-machine, cloud și hosting, service-desk pentru activitățile Grupului Vodafone și ale celor șase operatori menționați.

VSS România are în noul sediu circa 500 de posturi disponibile, dar peste 300 sunt deja ocupate. Cu alte cuvinte, se caută în continuare specialiști care să fie angajați aici 🙂

VDR_7991

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!