Vodafone a anunțat azi că a depășit toate recordurile de trafic de date în week-end-ul cu acces gratuit la Internet. Volumul de trafic a depășit cu 30% cel mai ridicat nivel istoric înregistrat în rețea într-o zi și cu 39% cel mai ridicat nivel istoric înregistrat într-un week-end. Traficul de date 4G a înregistrat, de asemenea, o creștere semnificativă.vodafone 4g

Sâmbătă și duminică, traficul de date a fost cu 40% mai mare față de week-end-ul precedent. În timp ce utilizatorii din întreagă țara au experimentat Internetul nelimitat gratuit, județele care au condus la consumul de trafic de date în week-end sunt București-Ilfov, Timișoara, Brașov și Prahova.
Perioadă de vârf pentru consumul de date a fost înregistrată sâmbătă, între 21:40 și 22:30, iar oră cu cei mai mulți utilizatori conectați simultan a fost 20:00, sâmbătă.

Consumul de date din acest week-end a fost împărțit între streaming video, urmat de browsing și Social Media. Consumul a fost distribuit uniform între utilizatorii Vodafone din acest week-end, fiecare contribuind la creșterea consumului de trafic de date.

În continuare, toți utilizatorii serviciilor de telefonie mobile din România, indiferent de operatorul utilizat, vor putea beneficia de două zile de Internet complet gratuit și nelimitat în rețeaua Vodafone, solicitând o cartela SIM gratuită.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!