Colegii de la Revista Biz organizează în perioada 9-13 noiembrie cea de a 14-a ediţie a evenimentului Zilele Biz. Ne vedem acolo la zoia Antreprenoriatului și la Inovație, dar voi puteți merge și la celelalte zile dedicate. La Management, CSR sau Media & Marketing.

Mi-a plăcut foarte mult campania lor pe vizual:

Vizual zilele biz 2.5

Zilele Biz este cel mai interesant eveniment business-to-business din România și este un adevărat maraton: sunt cinci zile de discuții concentrate pe subiect. Sunt prezentări interactive cu informații utile, din care ai ce să înveți. Pentru cei care activează în domeniu este un eveniment de la care nu pot lipsi. Conferinţa reuneşte nume puternice din domeniul de business din România, antreprenori şi manageri cu vizune, specialişti şi consultanţi. Audienţa conferinţei este specializată pe fiecare zi, pe temele conferinţei, reunind manageri, antreprenori, specialişti în comunicare, consultanţi, investitori, ONG-uri şi reprezentanţi media.

Participanţii sunt invitaţi să ia parte şi la sesiuni şi workshop-uri dedicate segmentelor de Antreprenoriat, Inovaţie, Management, CSR, Media &
Evenimentul va avea loc în perioada 9-13 Noiembrie, la Hotel Novotel, Bucureşti.

Discount! Vâ puteți înscrie la Zilele Biz și beneficiați automat de un discount de 30% folosind codul meu: DANDBIZ30.

Programul conferințelor este aici.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!