Caravana Orange “4G discovery tour” este mâine la Timișoara în parcarea Iulius Mall. În parteneriat cu Asociația Green Revolution, operatorul continuă și anul acesta programul educațional din cadrul caravanei. Liceele din Timișoara sunt invitate vineri, 23 mai, să se înscrie într-un tur dedicat lumii digitale. Tinerii vor afla informații despre istoria telecomunicațiilor, tehnologia 4G și beneficiile sale, cât și despre utilizarea responsabilă a telefonului mobil și accesarea în condiții de siguranță a internetului.

caravana orange 4g

Caravana Orange 4D discovery tour a fost lansată la Cluj-Napoca, pe 16 mai, și va ajunge în perioada următoare în mai multe orașe din România, precum Iași, Brașov, București, dar și Constanța.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

În cadrul programului, vizitatorii vor descoperi ce implică tehnologia mobilă și evoluția acesteia. De asemenea, ei vor putea testa smartphone-uri de ultimă generație, servicii și aplicații pentru care tehnologia 4G aduce beneficii semnificative. Cunoștințele elevilor vor fi puse la încercare printr-un quiz, iar la final cei mai buni vor fi răsplătiți cu premii.

În intervalul orar 13:30 și 16:30, vor fi organizate 3 vizite, la care pot participa câte 50 de liceeni în fiecare tur. Înscrierea se va face printr-un mail la adresa [email protected] până la data de 22 mai, în care să se specifice liceul, numărul de participanți și profesorul însoțitor.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!