Dacă nu știi ce smartphone Android să alegi, Google sare în ajutorul tău. Desigur, aplicația web este la început, nu are toate modelele, dar este un important pas înainte. După ce ai ales modelul, e bine să citești totuși un review înainte de a-l cumpăra 😉

cum sa aleg un smartphone Android

În cazul meu este una din cele mai frecvente întrebări. “Ce smartphone să aleg?”, un flasghip de acum doi ani sau un telefon ieftin, dar “actual”. Un iPhone sau un terminal cu Android? Mă descurc dacă aleg un smartphone cu Windows Phone? Cam două din trei întrebări primite se referă la alegeri de genul ăsta. Sau “ce smartphone Android e mai bun: S6 sau M9”. Atât în particular, cât și prin comentarii, oamenii au probleme să aleagă între numeroasele modele smartphone.

Se pare că aplicația Google are și o problemă, adică recomandă modele flagship chiar dacă ai cele mai mici cerințe posibile. Mie personal mi-a recomandat LG G4, Note 4 sau Nexus 6. Nici eu nu știu ce smartphone Android să aleg în situația asta 🙂 Deocamdată sunt pe iPhone 6 Plus.

Site-ul este optimizat pentru Statele Unite și te obligă să alegi din listă un operator telecom înainte să îți ofere sugestiile. Eu am ales T-Mobile să fie cât mai aproape.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!