Cum vă scriam mai devreme este aniversarea Gearbest și oferă niște reduceri interesante. Multe produse nu sunt tocmai căutate acum, dar există câteva exemple de produse interesante pe care vi le pot da mai jos.

Exemple de produse la reducere

Cea mai interesantă ofertă la ora actuală este clar pentru Xiaomi Mi5, e drept, nu este el acum cel mai tare model, dar nici nu cred că îl poți găsi undeva la un preț comparabil. La ora actuală Xiaomi Mi5 costă 373 de dolari, iar la campania specială de reduceri prețul este 241,5 dolari. Pentru a obține reducerea introduceți codul FONTECH-MI5 la comandă. Este un smartphone excelent, are procesorul Snapdragon 820, 3GB de RAM, 64GB de stocare internă, cameră foto de 16 megapixeli, USB Type-C, senzor de amprente, Android 6.0, Miui 8.

La fel pentru laptopul Xiaomi Air 12, care costă acum 583 de dolari, dar dacă mergeți la promoția aniversară el are un preț de 480 de dolari, cu codul IntelIT. Au oferte pentru roboți-aspirator, pentru imprimante, pentru camere video, Android TV și alte gadgeturi.

Mai era un smartphone Xiaomi la ofertă, dar el apare acum ca “stoc epuizat”, cred că s-au terminat deja. Dacă vă doreați o imprimantă 3D, acum este momentul să luați una la reducere. De la 170 de dolari scade la 159 dolari folosind codul GB3drA8fr.

Sau dacă vă doriți o dronă cu adevărat ieftină, asta costă 11 dolari fără niciun cod.

Sunt multe oferte speciale și reduceri la aniversarea Gearbest. Toate detaliile despre promoție sunt aici.

P.S. dacă vă pasionează instoria Gearbest, o puteți vedea aici.