Paisprezece companii românești vor participa la Mobile World Congress 2016 din Barcelona, este a cincea ediție la care România are stand oficial. Asociația Română pentru Industria Electronică și Software Timișoara (ARIES-TM) susține companiile împreună cu oficialii români.

Romania la MWC 2016 (2) (1)

Companiile care vor reprezenta România la Barcelona prin inovațiile și proiectele lor sunt din Braşov (OCRMO Technology, Visual Fan), Bucureşti (Computaris, Simartis Telecom), Cluj (Altom Consulting SRL, Cabrio Investment, Evozon Systems, Softech, Zynk Software), Craiova (IT Six Global Services), Sibiu (Ropardo) şi Timişoara (Eta Automatizări Industriale, Infobest România, M&M Medianet SRL).

O să trec pe la standul românesc, am fost în fiecare an. Sunt unele soluții interesante de fiecare dată, dar în general prezentarea nu este cea mai atrăgătoare, iar standul României nu este plasat tocmai în cea mai vizibilă parte a târgului. Totuși, este o ocazie pentru networking și e bine că există companii care merg acolo, fie și pentru imagine.