Ericsson a anunțat azi noua ediție a competiției Innovation Awards 2016. Este un concurs global care oferă studenților oportunitatea de a elabora idei și proiecte în colaborare cu experții companiei. Tema ediției Ericsson Innovation Awards 2016 este viitorul vieții urbane.the-future-of-learning-ericsson-innovation-awards-2015-1-638

Până în 2050, aproximativ 70% din populația planetei va locui în zone urbane, iar dezvoltarea orașelor inteligente reprezintă o oportunitate importantă pentru îmbunătățirea vieții a milioane de oameni. Astfel, competiția EIA 2016 este concentrată pe idei care folosesc soluții IT&C pentru a crește calitatea vieții urbane și care pot contribui la crearea de orașe creative, conectate și sustenabile.

Competiția EIA 2016 este deschisă pentru echipe de doi până la patru studenți, termenul limită pentru înscrierea proiectelor fiind 30 noiembrie 2015. După încheierea perioadei de înscriere, 10 semi-finaliști vor fi anunțați pe 18 decembrie 2015. Nouă dintre semi-finaliști vor fi selectați de către un juriu format din specialiști Ericsson, iar ultimul loc va fi desemnat prin vot public.
Cele 10 echipe vor lucra împreună cu doi experți Ericsson pentru a elabora produse minim viabile (MVP), cât și planuri de business sustenabile. Patru echipe vor fi alese de juriu pentru a participa la finala EIA 2016, ce va avea loc în Stockholm, Suedia.
Echipa câștigătoare va primi un premiu în valoare de 25.000 de euro, locul doi va primi un premiu de 15.000 de euro, iar următoarele două echipe vor primi un premiu de 1.000 de euro fiecare.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!