Ceatorul camerei foto de 40 de megapixeli de pe terminalele Nokia Pureview, Ari Partinen, pleacă la Apple. Cum ar fi să vedem un iPhone dotat cu o astfel de cameră foto? iPhone a fost întotdeauna grozav la fotografie, dar cu un sezor mai mare și optică dedicată ar putea bate toate recordurile de vânzări. Oricum, ne pregătim de iPhone 6, primul cu display mai mare. Abia aștept să vedem cum va fi…

pureview

Mulți dintre oficialii Nokia au părăsit compania datorită tranziției spre Microsoft. Ari Partinen a rezistat destul de mult… Nokia Pureview 808 a fost un telefon cu cameră excelent, dar sistemul de operare Symbian a fost depășit. Acum Lumia 1020 este cel mai bun smartphone cu cameră foto, dar sistemul de operare ține vânzările pe loc.

Cum toți marii producători de smartphone-uri fac modele cu cameră foto avansată, n-ar fi o surpriză ca Apple să realizeze un iPhone Zoom. Mai ales că Tim Cook pare să intre în coliziune directă cu toți rivalii. După ce a făcut un iPad Mini și se pare că anul ăsta vom avea un iPhone Note, n-ar fi nicio surpriză să vedem și un smartphone foto.

Oricum, rămâne de văzut ce va face el exact la Apple.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!