Am citit de dimineață pe Facebook: da, pe viitor profilele vor avea video în loc de poză. Sunt curios ce-și vor pune oamenii, vor recita poezii sau se vor strâmba? Oare cât timp o să pierdem vizionând aceste mini-clipuri ale prietenilor?
facebook-video-profile-gif

Sursa: TechCrunch

Clipul pentru profil are numai 7 secunde, așa că nu veți putea face mare lucru. Totuși, sunt absolut convins că majoritatea utilizatorilor vor încerca să profite de această noutate. Sunt mai multe schimbări în pregătire, listate aici.
O altă noutate este poza temporară, care este afișată pentru o perioadă stabilită de utilizator, după care se schimbă cu poza inițială.

Evident, se schimbă și cover-ul profilului, că doar fusese static pentru prea mult timp. Probabil formatele fotografiilor vor fi diferite și de asemenea vor fi poziții noi.

Noul profil de Facebook va include și o linie în care puteți scrie text, oficial va fi o biografie pe scurt, dar cred că lumea va pune citate sau zicători.

Noul profil este în faza de testare cu anumiți utilizatori din SUA și UK. Sunt curios în cât timp va ajunge și la noi.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!