asus

Dolce IPTV – oferta Romtelecom bate tot

Dolce IPTV Filmoteca

Dolce IPTV Filmoteca

Romtelecom a lansat azi oficial oferta sa de televiziune IP Dolce Interactiv, disponibila doar in 10 orase, dar la preturi imbatabile, mai mult ca sigur ca va avea succes. Practic, ai nevoie de o conexiune broadband de peste 8Mbps, dar Romtelecom conditioneaza serviciul si de instalarea unei linii de telefon fix. Clientii Clicknet au reduceri speciale.

Dolce Interactiv e disponibil in Bucuresti, Iasi, Constanta, Timisoara, Galati, Cluj, Craiova, Brasov, Ploiesti si Braila.

Ai nevoie de un receiver special, iar cele cu hard-disc asigura servicii suplimentare, cum ar fi salvarea de filme si emisiuni pentru a le urmari ulterior. Primul decodor este gratis. Cel mai avansat costa 199 de euro pentru clienti noi, 99,5 euro pentru clientii Clicknet. Abonamentul e gratuit pina in martie 2010, apoi ramane gratis pentru clientii Clicknet, ceilalti urmand sa plateasca 3,45 euro pe luna pentru pachetul de baza.

Pachetul de baza este iNational si include TVR-urile, ProTV, Prima, Acasa, OTV, Realitatea KanalD, Money Chanell si cateva posturi de muzica (UTV, Taraf) sau Trinitas. Aflu eu si despre celelalte pachete.

Citește despre tehnologia Ecosys inventată de Kyocera pentru imprimatele business ->>>

2 comentarii
 1. 1
  Alex says:

  Este exact tehnologia vazuta in Germania anul trecut (in 2009)….Depinde acum de oferta lor ca furnizori.UN LUCRU STIU:TEHNOLOGIA OFERITA DE EI E ULTIMUL „RACNET”! Doar ca la cei 8Mb/sec… (RAPORTAT LA COSTURI) inca nu e „SUPEROFERTA” .
  Gandind logic: 0 (ZERO) „CADERI”  DE NET DA CAND AM NET DE LA EI (APROAPE 2 ANI)…. E O PERFORMANTA! Doream TV PRIN ACEL FIR din 2008 (chestie vazuta in Marea Britanie), ACUM SA VEDEM CE ADUCE „IEPURASUL” …
  As vrea o „SUPEROFERTA” DIN PARTEA LOR,MAI MULTA RECLAMA!  CA AU CUM, AR FI PIATA DE DESFACERE & INCA UN SUCCES!

 2. 2
  scridonesi alexandru says:

  interesant!am inteles ca-n marile orase, momentan.pai mai romtelecomuleee ia studiaza tu „target”-urile!la tzara o sa ai mai mare succes (vezi unde ai dolce, clicknet shi tel. fix mai mult?!)-SHTIU K N-AI ECHIPAMENTE, DOTEAZA-T!!-Shi banii o sa curga, frate!oferta-i buna, ai hd-uri…c crezi k face tzaranul (ma includ), cand vine d la tarla?-s spala , mananca, shi butoneazaaa…c crezi k-i place mai mult?-HBO HD, frate!!-BAGA!!Daca credetzi k la orash sunt mai multzi amatori d hdtv, sau mai multe tv flat d 50 inch….v inshelatzi!!!ia bagatzi experimentu la sat….

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *