Dolce IPTV Filmoteca

Romtelecom a lansat azi oficial oferta sa de televiziune IP Dolce Interactiv, disponibila doar in 10 orase, dar la preturi imbatabile, mai mult ca sigur ca va avea succes. Practic, ai nevoie de o conexiune broadband de peste 8Mbps, dar Romtelecom conditioneaza serviciul si de instalarea unei linii de telefon fix. Clientii Clicknet au reduceri speciale.

Dolce Interactiv e disponibil in Bucuresti, Iasi, Constanta, Timisoara, Galati, Cluj, Craiova, Brasov, Ploiesti si Braila.

Ai nevoie de un receiver special, iar cele cu hard-disc asigura servicii suplimentare, cum ar fi salvarea de filme si emisiuni pentru a le urmari ulterior. Primul decodor este gratis. Cel mai avansat costa 199 de euro pentru clienti noi, 99,5 euro pentru clientii Clicknet. Abonamentul e gratuit pina in martie 2010, apoi ramane gratis pentru clientii Clicknet, ceilalti urmand sa plateasca 3,45 euro pe luna pentru pachetul de baza.

Pachetul de baza este iNational si include TVR-urile, ProTV, Prima, Acasa, OTV, Realitatea KanalD, Money Chanell si cateva posturi de muzica (UTV, Taraf) sau Trinitas. Aflu eu si despre celelalte pachete.

Rămâi la zi cu gadgeturile și tehnologia

* trebuie completat
Formatul

Vezi cum arată