ux390_728x90_iip

eMAG pe telefonul mobil

Credeam că nu vor mai anunța niciodată 🙂 Dar iată că da, avem versiune mobilă pentru eMAG, cel mai cunoscut magazin online din România. Anunțul este de pe blogul lor.
Noua versiune permite utilizatorilor de telefoane mobile să caute şi să navigheze în catalogul de produse, să plaseze comenzi, să gestioneze contul eMAG precum şi alte facilităţi disponibile în versiunea completă a site-ului.

Dacă eşti utilizator de internet pe dispozitive mobile, aplică acum pentru programul de testare a site-ului eMAG pentru mobil.

Cele mai valoroase feedback-uri vor fi premiate cu un iPhone 4 16GB şi 10 Carduri Cadou în valoare de 100 lei.

Oferta speciala pentru telefoanele Xiaomi din oferta eMAG ->>

Citeste


8 comentarii
 1. 1
  Vali says:

  mi se pare destul de aiurea sa mai faci versiune mobila acum, la spartul targului, cand toata lumea incepe sa aiba smartphones pe care se poate vedea mai mult decat rezonabil o pagina web full.

 2. 2
  Vali says:

  @Mihai, si eu accesez netul la greu de pe iPhone si ma enerveaza la culme site-urile mobile. Din fericire, cei care au facut site-ul mobile la eMag au avut prezenta de spirit sa nu il activeze si pentru iPhone (si alte smartphones, probabil). Exista posibilitatea de a seta activarea in functie de optiuni sau chiar de modele de telefoane.

 3. 3
  Mihai says:

  @Vali, nu e inutil deloc un site mobile, o versiune de site pentru telefoane ofera avantajul unei incarcari de date mai mica decit site-ul ‘mama’ si implicit timpi mai mici. un alt avantaj e ca merge pe rezolutii mai mici pornind de la, sa zicem, 320×240.
  deocamdata nu toata lumea are smartphones cu rezolutii mari, al meu e de 480×640 doar. cred ca rezolutia minima recomandata pt site-ul emag e de 1024×768, ceea ce depaseste rezolutiile de genul 800×480. folosesc internetul mobil pentru a accesa diferite site-uri si stiu ce diferenta este intre un site de PC si unul de mobil
   
   
   
   

 4. 4
  Mihai says:

  @Vali,
  din cite inteleg nu e inca pornit oficial, e in faza de teste pentru cine vrea, deci nu esti redirectat (deocamdata). daca intru pe evz.ro cu un C905 sint redirectat spre site-ul mobile dar cu HTC-ul (cel cu 480×640) nu. la C905 e ‘mandatory’ sa folosesc browserul intern pentru a fi redirectat.
  eu zic ca e bun un emag mobile, il foloseste cine vrea in definitiv daca e ‘bun’ de folosit.
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 5. 5

  Dane, nu te stiam asa de pesimist 🙂 Si ca sa-i raspund si lui Vali, noi preferam sa facem lucrurile cand consideram ca trebuie si sunt utile, nu neaparat cand vine ‘trendul’. Cat despre utilitatea unui site pentru mobil, adaptarea continutului la un ecran mic (indiferent de rezolutie) cred ca e un avantaj major. Oricum, va fi dupa preferinte si fiecare va utiliza ce versiune doreste pentru ca e la alegere nu la impuse 🙂

 6. 6
  Mihai says:

  @Radu Apostolescu, de ce e pesimist Dan? deoarece a zis „Credeam că nu vor mai anunța niciodată”?

 7. 7
 8. 8

  @vali cat o fi el de smartphone, dar pe un un display de smartphone clasic nu vei putea vedea bine pagina fara sa tot dai cu degetu ca sa vezi ce scrie-n stanga si dreapta. De aceea e bine sa aiba si o versiune mobile care sa fie formatata la dimensiunile display-ului majoritatii smartphoneurilor.

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *