Noi episoade Star Trek urmează să intre în producție anul viitor, conform Holywood Reporter, cu premiera în ianuarie 2017. Cei de la Hollywood, în pană de inspirație, relansează vechile hituri, nu doar Star Wars are parte de o relansare…

Star-Trek

Unul din filmele seriale marcante pentru generația noastră, Star Trek a dat startul multor tehnologii care au devenit apoi realitate. De la telefonul mobil și tabletă pînă la realitatea virtuală la care se lucrează acum.

Încă puțin și se fac 50 de ani de la lansarea acestei serii TV. Este posibil ca noua versiune să poată fi urmărită la început doar de abonații serviciului online al CBS, dar probabil că ulterior vor vinde mai departe drepturile de difuzare.

Alex Kurtzman,  care a lucrat la mai multe din episoadele filmului precum Star Trek (2009) sau Star Trek Into Darkness (2013) va lucra și la noul serial.

De asemenea, urmează un nou film și în această serie, Star Trek: Beyond  și pentru 2019 este plănuit un al patrulea episod.

Via

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!