Evolio X5, modelul despre care vă scriam, cu procesor octa-core și tehnologie 4G, are astăzi un preț promo de 699 lei pînă la epuizarea primelor 100 de comenzi. Apoi va fi vândut la prețul de 999 lei.

Pe lângă prețul bun, Evolui X5 va beneficia de cea mai interesantă oferă a companiei locale: garanția pentru ecran. Dacă spargeți ecranul din greșeală el este înlocuit fără alte costuri.

Evolio x5

 

Evolio X5 este un telefon dual-SIM cu sistem de operare Android 5.1. Procesorul este susținut de 2 GB de memorie RAM, are ecran IPS HD de 5 inch, cameră foto cu senzor de 13 megapixeli,  frontala de 5 megapixeli pentru poze selfie.
Evolio X5 va fi disponibil în două versiuni de culoare: alb cu detalii aurii și gri închis. Va ajunge la partenerii din retail din 3 decembrie, deci acum puteți lua telefonul la preț bun de pe site-ul Evolio.

 

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!