Cei de la evoMAG au avut azi-noapte peste 10.000 de comenzi, iar 1.100 de comenzi au plecat deja spre clienții finali, spun oficialii companiei. Ei au dat drumul la Black Friday 2017 după miezul nopții.

evoMAG a dat startul reducerilor în a treia runda de Black Friday, la puţin timp după miezul nopţii şi a început deja livrarea către clienţii finali. Astfel, până în prezent, peste 1.100 de comenzi au plecat către clienţii finali. Până la ora 09:00 au avut peste 10.000 de produse comandate, cu un vârf de trafic de peste 25.000 de vizitatori unici simultan. Au raportat deja stoc epuizat pentru 33% dintre produsele care au intrat în ultima rundă a campaniei de Black Friday, după cum spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Cele mai căutate produse au fost televizoarele, telefoanele mobile şi componentele pentru PC. Cât priveşte traficul total, de la momentul startului campaniei de Black Friday şi până la ora 09:00, au intrat pe evoMAG.ro peste 100.000 de vizitatori unici, 40% din trafic fiind de pe mobil.

Pe parcursul întregii zile vă vom ţine la curent cu cele mai noi informaţii referitoare la vânzările evoMAG, la traficul înregistrat pe site, la numărul de tranzacţii efectuate. Veţi primi periodic informaţii despre stocurile de produse şi despre cele mai râvnite produse din oferta evoMAG.