Magazinul online de haine și încălțări Fashion Days lansează oficial din februarie 2016 posibilitatea de retur gratuit pentru orice comandă realizată online. În termen de 30 de zile, clienții pot returna unul sau toate produsele achiziționate, indiferent de valoarea coletului sau de modalitatea de plată.

În 2015, rata de retur a produselor comandate pe Fashion Days a fost de 19,9%, sub media industriei și în scădere cu 20% față de anul precedent. Acest lucru se datorează atât faptului că Fashion Days asigură în permanență o gamă cât mai largă de produse, cu descrieri detaliate și fotografii la rezoluție înaltă, cât și datorită reducerii timpului de livrare.

Peste 50% dintre clienți returnează produsele în primele două săptămâni de la achiziție, principalul motiv pentru care utilizatorii returnează produsele fiind mărimea acestora.

Returul produselor va fi asigurat de firma de curierat DPD, partenerul oficial al Fashion Days. Suma aferentă produselor va fi rambursată în termen de maximum 14 zile de la confirmarea returului.