Telekom transmite live online zeci de concerte de pe scena Festivalului Sziget. Cel mai mare festival multicultural din Europa va fi disponibil live pe site-ul telekom.ro .

Sziget_festival_live_Telekom

Evenimentul se va desfăşura în Budapesta, în perioada 10-17 august. Mai multe concerte vor fi transmise live şi vor putea fi vizionate gratuit, în urma unui parteneriat între Telekom Ungaria și Youtube.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Printre trupele prezente la ediţia de anul acesta a festivalului și care vor putea fi urmărite live de publicul din România se numără Future Islands, Alt-J, Gogol Bordelo, Awolnation și multe altele. Telekom va asigura peste 60 de ore de livestreaming HD de la festival, pe toată durata celor şapte zile ale festivalului, de pe patru scene diferite. În plus, va transmite înregistrări ale concertelor anterioare pe perioada pauzelor.

Festivalul Sziget este un eveniment multicultural de renume şi cu tradiţie în Europa, organizat în luna august pe insula Óbuda din centrul Budapestei. Inițial conceput ca un festival studențesc, Festivalul Sziget a evoluat de la an la an, iar în prezent găzduiește o varietate bogată de programe culturale și genuri muzicale pe parcursul a şapte zile de petrecere continuă. În fiecare an, evenimentul înregistrează pe Youtube peste un milion de vizualizări din întreaga lume.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!