Astăzi s-a lansat Snapchat 2.0 și sunt mai multe noutăți la nivel de video. Întâmplător sau nu, cei de la Instagram au anunțat tot azi că vor crește lungimea clipurilor video la 60 de secunde.

02a-how-to-send-a-note

Snapchat 2.0

Cei de la Snapchat, aplicația favorită a tinerilor, au lansat astăzi versiunea 2.0. Sunt multe noutăți, nu numai pe video, dar aici sunt mai multe.

Snapchat Stories are un nou mod de derulare, când ajungi la finalul unei “povești” doar derulezi în continuare, sau tragi stânga și apare conținutul în continuare. Au crecut coleția de stickere, se pare că e la modă acum să comunici prin desene.

Video-reacții, poți adăuga pînă la 10 secunde cu reacția ta, cum se vede în gif-ul de mai sus. În timp ce vorbești pe video poți să trimiți acum și fotografii simultan, fără să ieși din chat. Poți de asemenea să micșorezi video-ul unui prieten, doar trăgând cu degetul de el în jos, cum închizi chat-heads la Messenger. Sunt mai multe informații aici.

Instagram video

Cei de la Instagram au anunțat că vor lansa un nou tip de video, mai pentru cei pasionați de filmări. Durata maximă va fi de 60 de secunde, iar acum se vor putea combina mai multe clipuri într-un unul singur. Mă distrează că video-ul lor de prezentare este postat pe Vimeo.

Mai multe detalii despre video și combinarea clipurilor găsiți și aici.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!