Alienware Area 51 renaște cu un design nou, pare să fie primul desktop de gaming care rescrie istoria. Este cel puțin la fel de inedit ca și *cilindrul* Mac Pro. Se pare că Dell au dat iar mână liberă designerilor Alienware, care au reușit un model spectaculos. Alienware au lansat seria Aria 51 în 2006, chiar în anul în care producătorul de sisteme pentru jocuri era achiziționat de Dell. Acum Area 51 demonstrează că PC-ul nu trebuie să fie o cutie gri pe care o urăște toată lumea. Da, aici văd un viitor pentru desktop-uri.

Alienware Area 51
Alienware Area 51

Alienware Area 51 a adus pe piață multe tehnologii noi pentru zona de desktop-uri, soluție de răcire nouă, soluție pentru control și optimizare rapidă și așa mai departe. Nu mai trebuia să demontezi desktop-ul pentru a obține performanțe de gaming deosebite.

Noul design nu este doar *atrăgător*. E vorba de un design special pentru răcirea mai bună a componentelor. Performanțele grafice sunt excelente, poate reda imagini 4K pe trei monitoare UHD simultan. Procesorul poate fi ales hexacore sau octacore, evident ediția Extreme de la Intel, generația a patra. Suportă 32GB de RAM.

Noul design permite de asemenea accesul mai lejer la componente, spun ei, pentru upgrade-uri atunci când va fi nevoie.

ads

Cu siguranță sistemul va avea și un preț pe măsură, încă nu sunt informații oficiale în acest sens. Am văzut că a și fost testat deja…

Alienware Area 51 desktop

 

Via