Asus a lansat un monitor UHD de 28 de inch, PB287Q True 4K/UHD, un produs gândit pentru profesioniștii din domeniul digital și pentru pasionații de jocuri. Modelul are un panel WLED cu aspect 16:9, cu o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli. Densitatea este de 157 pixeli per inch (ppi), peste monitoarele Full HD.

Asus PB287Q UHD
Asus PB287Q UHD

Monitorul UHD Asus PB287Q oferă un spațiu cu 300% mai mare față de ecranele FullHD pentru gestionarea mai bună a activităților digitale. Este capabil să afișeze 1.07 miliarde de nuanțe de culori și dispune de tehnologii inteligente precum Contrast Ratio de 100.000.000:1. Cu o reproducere pe 10 biți, degradeurile culorilor sunt mai fine, iar tranzițiile între tonuri sunt naturale. PB287Q beneficiază de un timp de răspuns de 1ms GTG și o rată de refresh de 60Hz pentru efectele vizuale dinamice în jocurilor actuale.

Monitorul UHD include tehnologii precum DisplayPort 1.2, două porturi HDMI, unul cu suport MHL. Are tehnologie Picture-in-Picture (PiP) și Picture-by-Picture (PbP).

Asus PB287Q dispune de noua tehnologie SplendidPlus Video Intelligence, care optimizează imaginile. Aceasta include două moduri noi – Lecturare și Cameră Obscură – alături de modurile de pînă acum: Peisaj, Standard, Cinema, sRGB, Joc și Vedere Nocturnă. PB287Q beneficiază și de tehnologia Asus EyeCare, ce ajustează tensiunea de iluminare pentru a reduce pâlpâirea imaginii, oferind o experiență mai confortabilă.

Nu am acum detalii oficiale despre preț.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!