BenQ profită de apropierea Campionatului European de Fotbal 2016 pentru a promova noua gamă de proiectoare DLP. Două dintre noile modele, W1110s și TH670s, sunt disponibile în serie limitată doar pe perioada campionatului european de fotbal EURO 2016.

proiectoare benq
Cele două modele au și mod special pentru fotbal / sport. Dar oferta BenQ include și modelul MH530, un proiector pregătit pentru orice activitate, poate fi folosit atât acasă, cât și în mediul de business.

E altfel când stai pe canapea și vezi pe ecranul imens oferit de proiector, Full HD, chiar și 3D pentru doritori. Toate modelele oferă luminozitate mare, contrast puternic, sunet amplificat și un consum redus de energie.

Instalarea videoproiectorului este foarte ușoară şi rapidă, utilizatorul fiind ajutat de o interfață intuitivă cu imagini, în timp ce modul de Detecție Automată a sursei de semnal, face ca imaginea să fie proiectată într-un timp foarte scurt, indiferent de tipul de conector folosit.

Noile videoproiectore BenQ sunt disponibile prin partenerii companiei în perioada Euro 2016 la un preț special recomandat de raft de 2499 lei pentru MH530, 2599 lei pentru TH670s și 3299 lei pentru W1110s.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!