Philips a lansat azi o nouă serie de căști pentru audiofili, cu tehnologia Active Noise Canceling care blochează zgomotele din exterior, pentru mai multă muzică. Da, nu sunt recomandate la volan sau pe bicicletă…

Philips_active_noise_cancelling_headphones_SHL3850NC_Image 2

Sunt două noi modele de căști SHB8850NC și SHL3850NC. Tehnologia ActiveShield are două microfoane cu semnal invers care anulează frecvențele joase. Acestea detectează zgomotul ambiental și inversează undele sonore, în căști auzindu-se doar sunetul pur al melodiei. Tehnologia ActiveShield este capabilă să anuleze 97% din sunetele exterioare.

Au difuzoare de 32mm din neodim și un sistem acustic izolat, pernuțe ergonomice moi și confortabile, astfel pot fi purtate un timp îndelungat. Sunt dotate cu Bluetooth 4.0 (plus NFC) și tehnologie AAC pentru calitatea sunetului.

Bateria încorporată este reîncărcabilă și poate oferi până la 16 ore de utilizare cu funcțiile Bluetooth și de anulare a zgomotului activate, până la 28 de ore numai cu funcția Bluetooth activată și până la 33 de ore doar cu funcția ANC activată. Totuși, dacă bateria se descarcă, pot fi conectate printr-un cablu audio pentru continuarea audițiilor muzicale.

Produsele sunt disponibile în magazinele din România prin Gibson Innovation. Philips SHB8850NC are un preț recomandat de 559 lei și Philips SHL3850NC costă 279 Lei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!